Saturday, June 27, 2015

Farhana Engagement Day

Assalamualaikum..

Hi hi..Selamat Berpuasa untuk semua umat islam. Tup tup dah ramadhan ke-10 dah kita. Tup tup dah raya. Korang dah start ke shopping baju raya?? I'm done..sebelum puasa dah settle. Nelly tahun nie ada 3 pasang baju. Gara-gara beli skali pakai untuk majlis perkahwinan BFF Nelly lepas raya nie.

Hari ada promise nak share picture tunang dia kan.. Jom layan ~~


Selepas bawa dia pergi make up dekat butik. Berseri-seri makngahhh..





Father Farhana


Berdebar-debar nak keluar sarung cincin

Mak dan bakal mak mertua Farhana


Sebahagian barang hantaran pihak lelaki dan perempuan



OK!! Farhana dah kena COP..nak curang ingat cincin dekat jari tu ye.. 


# Saje je buat gambar kecik besar.. Nak bagi korang pening sikit.. :D


" Buat Farhana Rahman, my lovely sister aka BFF.. Aku bahagia tengok hang bahagia. Kurang 2 bulan lagi hang nak bergelar isteri orang dah. Dah ready ke tuu..Aku tahu hang ready dari tahun lepas lagi..hahaha.. All the best beb. Tak sabaq nak tengok hang naik pelamin. Nanti beli tisu banyak-banyak nak lap peluh hang nanti.. Love u muahh...muahh..."


Xoxo
CintaNelly