Saturday, May 2, 2015

Mother Day Checklist

Assalamualaikum,

Hellooo everyone.. Wow lama nye tak update blog, my last entry was 27 Feb.. Lama tuu.. Sangat-sangat sibuk sekarang nie dengan kerja.. GST.. Auditor.. Sangat stress sampai tak boleh nak kawal emosi. Asyik nak marah orang ja..Kan best kalau boleh duduk rumah, tapi dekat bank duit masyukkk.. Jangan berangan Nelly, kawen dengan Putera Raja pun belum tentu boleh buat macam tu...Sob sob ~ ~~

Mother Day is comingggg.. korang plan apa untuk ur mom??? Nelly masih lagi blur, tak tahu nak beli apa.. Yang pasti bukan Hand Bag macam sebelum-sebelum nie. (*_*)

Emm dalam kepala nie ada banyak nak beli, just mampu dengan tak mampu jala nak beli. But i will do anything to make my love one happy... :)

Jom tengok checklist yang ada dalam kepala otak Nelly :


1) Set SK-II

Dari dulu lagi mom cakap nak try SK-II tapi hajat tak kesampaian, mungkin dia rasa rugi nak beli mahal-mahal dan lebih baik guna untuk yang lebih perlu. Nelly dah search dah mini pack SK-II,.

Fuyoo..mahai tuu..taste mak datin..kalau beli sekali nanti continue siapa nak beli pulak?? Tak kan nak tunggu tahun depan mother day pulak..hehehe


2) Naked Palette


Baru-baru nie dia ada sebut, "Mahal tak Naked Palette?Nak beli kat mana ek??"

Emm macam bagi hint ja nak suruh beli.. :)

Emm naked yang original pun not bad . Hmm tapi masih lagi dalam badget Nelly.. Hmm macam ok ja kan Naked Palette nie.


3) SPA- Body Massage


Pilihan terakhir Nelly plan nak hadiahkan package Spa-Full Body Massage. Mak and anak pergi sama-sama, sungguh relaxing kan, What you think?? Kebetulan Nelly pun sejak kebelakangan nie selalu stress, banyak kerja, badan letih-letih. I think this is good idea.

Hmmm..Tapi apa-apa pun Monther Day nanti Nelly dengan family akan pergi bercuti ke Langkawi. Eh kebetulan pulak plan sama hari dengan mother day..  Mungkin celebrate dekat sana jala..(*_*)


See yaaa..
XOXO


Review last year Mother Day

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)