Friday, February 13, 2015

Gemuk??? Ohh Tidak !!!!

Assalamualaikum,


Semakin hari Nelly semakin risau dengan faktor berat badan yang semakin naik yang susah nak turun-turun. Mungkin faktor permakanan Nelly yang tak jaga, nafsu makan macam JIN . Stress oooo bila banyak baju dalam almari dah tak muat nak pakai. Lagi stress bila ada orang cakap "Badan dah naik (gemuk ) ek sekarang ". Rasa macam nak bagi fliying kick sebiji. Rindu gila bentuk badan zaman teenagers dulu.. Dulu muka bujur jer, selfie pun confident gila tapi sekarang tengok camera lari jauh-jauh. :)

Nak tahu berat badan Nelly berapa??? Cuba teka????   *_*

|




|




|



|



|



|



|

Jeng..... Jeng... Jeng..... 




Sekarang dah 71 kg daripada 57Kg.. Nelly naik  71-57 = 14kg weeeiii.. Nelly naik 14kg kot. Ini tak boleh jadi, kena keep slim balik. Camne ek nak kawal nafsu.. Cer cer la share tips korang.. *_*



1 comment:

  1. kalau maria tu da kena siap perli dgn parents . . huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)