Tuesday, February 24, 2015

Entry untuk Si Dia (2nd Anniversary)

Assalamualaikum,

Mungkin ada yang baca title post dah cakap dalam hati "eleh anniversary pun nk kecoh". Tapi entry nie bukan utk korang..hehehe..

Entry nie khas untuk Mr.Bambam (kita pgl dia cmtu sbb dia comel). Baru-baru nie anniversary kita yang ke-2. Nelly bab-bab anniversary, hari lahir, memang Nelly amat alert. Semua orang yang rapat and Nelly sayang sure Nelly akan plan something untuk happy kan diorang. Sebab hari-hari camtu tak akan ada tiap-tiap hari. Kalau ada yang lupa sure Nelly akan touching. Tak tahu si dia stalker ke tak blog kita yang nie. Tapi kalau dia baca entry nie utk dia.. :)


Sayang,

Firstly saya nk terima kasih dengan awk sebab tahan dengan kerenah saya selama nie. Saya tahu perangai saya nie ada pasang surut, tapi awk tetap bersabar dan setia dengan saya. Dah banyak kita lalui bersama-sama, suka duka, jatuh bangun semua kita dah lalui bersama. Apa yang jadi tahun lepas memang tak akan saya lupa, tapi awk tetap bersama saya. Terima Kasih kepada TUHAN sebab DIA permudahkan segalanya. Saya harap hubungan kita ni bertahan sehingga ke jannah. Semoga awk terus bersabar dengan kerenah saya. Saya sayang awk. Terima kasih untuk hadiah anniversary nie, i really love it. Lepas nie dah tak ada la ye nak ngorat saya. Bijak bijak.. :P


Korang sure geli geli kan baca..sorry ye.. Saja je kita nak bagi dia kembang kempis baca entry nie. Biar dia tersenyum kucing depan komputer dekat office tu..Macam la selama nie kita tak tahu dia slalu stalker blog kita. "Awk dah kantoi sayang :P "

Nak tahu hadiah apa Mr.Bambam titeww kasi, cer tengok picture dekat bawah nie..cuba teka apa benda si dia kasi??? Hehehe...




** Jumpa di next entry, Nelly nak kongsi pasal my BFF bertunang. Happy sangat bila tengok dia happy. Tak sabar nak tgk dia naik pelamin.  



5 comments:

  1. wow.... bambam suka stalk=) by ana pak rahman

    ReplyDelete
  2. Kantoi dah selalu stalk blog dia =) by Kucing Putih

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie semua gara2 anak pak rahman ar nieee....

      Delete
  3. Hahaha...so sweet ♥
    Semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin ye yunk

    Regards,
    Yana (^^,)

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)