Friday, October 10, 2014

Surprise Buat Bonda Ku

Helloo..Salam Jumaat.

On 25 Sept baru-baru nie birthday my bonda tercinta. Nelly plan buat small surprise. Nelly buat di Lone Pine Hotel tempat Nelly berkerja. So senang la nak plan dengan diorang suprise untuk mummy.

Alhamdulillah apa yang dirancang berjalan dengan lancar. She was soo happy. Bagi Nelly, kebahagian seorang anak adalah apabila melihat ibu dan bapanya tersenyum gembira.

Tak nak borak panjang-panjang. Just nak share beberapa kenangan yang akan terpahat di hati buat selamanya. Tapi sebelum itu. Buat Bonda tercinta, ini untuk mu.



Untuk tatapan anda dan kenangan manis buat Nelly.... :)

With birthday girl. Mummy Zetty

Mother and Arif

Nelly bergambar dengan 2 orang yang paling berharga


Wajah kesayangan Nelly

video
Short Video sebab mummy kita malu-malu la..tak boleh tunjuk semua.


Hargai lah ibu dan bapa anda selagi mereka ada. Buat bapa ku yang jauh tapi dekat di hati.. 

I will doa same thing also if you here. Akak larat sangat akak tak dapat balas segala budi bapa bila akak dah besar nie. One day i will find you. That is my Promise. Please take care yourself for me. Akak akan sentiasa doakan kesihatan dan kebahagian bapa walau dimana pun bapa berada. I love u more than myself. 



Salam Sayang
Cinta Nelly

1 comment:

  1. Bestnye buat supprise utk mak. Huhu. Happy birthday mummy Nelly. ^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)