Wednesday, September 10, 2014

100 Follower



Assalamualaikum.

Nelly just nak say Thanks You sooo much pada 100 follower Nelly. Mungkin ada yang akan cakap "Eleh baru 100 follower nak kecoh".  Helloo, walaupun 100 follower tapi Nelly dah rasa happy dah. Dulu waktu mula-mula create blog memang tak fikir pun akan ada follower yang akan follow Nelly. Selalu fikir ada ke yang nak baca nie. Thanks ye korang for your support follow blog Nelly yang entry kadang-kadang mengarut ni.  Keep in touch. Oh ya nak lebih mesra dan sembang-sembang boleh add laman sosial Nelly di Sini :)




10 comments:

  1. yeaaaaaaaaa...bagus lah tu...mcm akk dlu pn mcm ni suke sgt tgk ad rmi folo hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah dan semoga follower terus bertambah yer...

    ReplyDelete
  3. Dah berape usia blog Nelly? Okeylah tu 100. ^_^ sekurang2nye ramai pengunjung. Kan kan.

    ReplyDelete
  4. tahniah nelly! Dah jadi follower ke 102 nelly. :)

    ReplyDelete
  5. yes yes... i feel the same too masa dulu2! rasa appreciated kan apa yg ditulis! ;)

    Anyway, i like ur header, cute!

    ReplyDelete
  6. Tahniah Nelly....semoga akan sentiasa bertambah yer...

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah dear.. haaaa yang penting bukan nak kejar follower kan yang penting kita nak share2 ngan org cerita best2 kan kan :)tahniah n keep blogging dear :)

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)