Wednesday, September 10, 2014

100 Follower



Assalamualaikum.

Nelly just nak say Thanks You sooo much pada 100 follower Nelly. Mungkin ada yang akan cakap "Eleh baru 100 follower nak kecoh".  Helloo, walaupun 100 follower tapi Nelly dah rasa happy dah. Dulu waktu mula-mula create blog memang tak fikir pun akan ada follower yang akan follow Nelly. Selalu fikir ada ke yang nak baca nie. Thanks ye korang for your support follow blog Nelly yang entry kadang-kadang mengarut ni.  Keep in touch. Oh ya nak lebih mesra dan sembang-sembang boleh add laman sosial Nelly di Sini :)




2nd Giveaway by Miminadam


-Click Banner untuk Join-

Assalamualaikum

2nd Giveaway by Mimin Adam. Bermula pada 3 September sehingga 6 October 2014.


Hadiah :
Top Referal : 3 Box Name Card (300pcs) free design x 3 pemenang
1 box NameCard x 10 Pemenang
Logo treadmark blog x 5 Pemenang
Mars Jar Oreo x 5 Pemenang

Syarat :
1. Buat entry bertajuk 2nd Giveaway by Miminadam dan nyatakan kenapa sertai giveaway ini. 
2. Letak badge di entry 2nd giveaway by Miminadam
3. Follow blog Miminadam dan Dalizgrafix
4. Follow instagram @mimin_adam dan @dalizgrafix
5. Like Fan page diorang. 




************************** PESANAN TUAN BLOG ***************************

**Minta sila tekan butang "LIKE" Online Business Nelly iaitu Nellys Collection dekat bawah nie. Terima Kasih kepada yang telah "Like". Thanks for your support.