Thursday, August 14, 2014

Tube Parit dijadikan Bilik Hotel !!!


Assalamuailaikum..

Helloooo uallllsss..Apa habaq?? Hampa sihat ka??Cheq okok ja..Just malaih nak buat qeja. Boleh tak nak cakap lagu tu? (*bahasa utara). :)

Sometime manusia tak pernah bersyukur kan, dah dapat kerja pun dah bagus kan dari menganggur kerja tu reject kerja nie reject.

Kalau dah datang mood "malas" camni, mula la mood "holiday" nie ON. Lepas itu apa lagi, mula searching Agoda.com, Booking.com, Groupon, Air Asia nak tengok ada apa-apa promotion. Then tengah seronok surfing Nelly tertarik dengan satu hotel nie. Sangat unik and comel la bagi Nelly. I love it. Bilik yang dibina mengguna tube parit. Pelik kan??










Haaa, unik tak?? kalau nak pergi lepak-lepak bersantai sesuai la. Kalau untuk Business Trip memang haru biru jani nya. Nama Hotel nie Tubotel Hotel terletak di Pantai Chenang, Langkawi. Nelly baru 1st time tahu pasal hotel nie. Banyak kali juga plan nak pergi ke Langkawi. Suka dengan Sea View dia sebenarnya. Tubotel Hotel nie bukan bertaraf 5 Bintang, jadi sesuai la untuk Backpackers yang bercuti ala-ala budget holiday. Walaupun dia budget holiday, tapi bilik dia Sea View ok, direct kot dari bilik. Tu yang Nelly berkenan tu, nie la namanya cuti sambil melepak. Jom plan pergi bercuti !!!



************************** PESANAN TUAN BLOG ***************************

**Minta sila tekan butang "LIKE" Online Business Nelly iaitu Nellys Collection dekat bawah nie. Terima Kasih kepada yang telah "Like". Thanks for your support.

10 comments:

  1. Uishh..tube parit dahlah besar. Selesa lak tu. Pergh..kene jenjalan kat langkawi lah pasni. Teringin nak dok lam tu. Ekekeke

    ReplyDelete
  2. tingin nk nginap tp bla nk g langkawi nyer???

    ReplyDelete
  3. menarik dan kreatif ni, cam teringin pulak nak stay kat situ...muahahahaha....

    ReplyDelete
  4. comel!
    mesti syok giler ni kena angin :)

    ReplyDelete
  5. Menarik untuk lepak-lepak ni...

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat pergi sini... btw done follow u dear... follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  7. Cantiknyer tempat ni...bila ler dapat peluang dtg ke sana....terima kasih sudi singgah blog akak dan follow blog akak...

    ReplyDelete
  8. memang view comel hotel ni..ehehe pernah nampak masa kat langkawi tapi tu la sebab bawa anak2 mcm tak ngam je lepak situ dengan derang yang melasak hehee

    salam kenal...

    jemput singgah & follow,

    i ada 3 blog http://bitttravel.blogspot.com, (ladies only) http://bittbeautyrecipes.blogspot.com, http://bittdoubleis.blogspot.com (kisah anak2)

    :)

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)