Saturday, August 9, 2014

Nak Menang RM100 ???


Hye semua. Selamat berhujung minggu.

Siapa nak menang RM100??? Siapa ahli 8Share???

8Share nak bagi rewards kepada semua ahlinya. Tunggu apa lagi. Jom join contest nie. Sini for more detail.


Apa itu 8Share??? 8Share nie boleh dikatakan macam Nuffnag juga la. Kita share advertisement diorang then diorang akan "Pay per click". Banyak dah blogger yang dah join pasal 8Share nie.Salah seorang daripadanya otai kita abang Hasrul Hassan. Pada siapa yang belum masih ada akaun, boleh la daftar Disini. Sambil berblog boleh dapat income sampingan.  

Berbalik pada tajuk utama RM100. Sempena Kemerdekaan yang akan tiba diorang berbaik hati nak bagi RM100 untuk korang. Hanya buat satu video singkat bertemakan "Di sini lahirnya sebuah cinta". Kalau nak tengok contoh video, klik Disini.

Cara-cara nak submit video korang macam dekat bawah nie.





Siapa yang selalu upload video di Youtube. Memang tak ada hal la nak join contest nie kan.


Tarikh Tamat : 9th September 2014.

Good Luck Uallllssss !!!


************************** PESANAN TUAN BLOG ***************************

**Minta sila tekan butang "LIKE" Online Business Nelly iaitu Nellys Collection dekat bawah nie. Terima Kasih kepada yang telah "Like". Thanks for your support.

2 comments:

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)