Friday, August 8, 2014

Memory I Will Never Forget



Assalamualaikum Semua,

Salam jumaat.. Yeahhh esok sabtu cuti..Boleh rehat bangun lambat :)

My 25th Birthday Cake
Entry nie Nelly dedicate to all my love love yang meraikan birthday Nelly pada 22 Julai baru-baru nie. Im so surprise. Sangat-sangat terharu.Tak sangka Nelly dikelilingi oleh orang-orang yang menyangi Nelly. Syukur sangat. Sambutan Birthday kali nie memang Nelly tak akan lupa sampai bila-bila.

Tahun lepas birthday macam tak rasa birthday. Macam hari-hari biasa jaa. Ingat tahun nie lagi worst la, sebab jatuh bulan puasa pula kan. Tapi kali nie lain, family, kawan-kawan dan termasuk buah hati nak booked Nelly untuk dinner.

Im soo happy :)

1st day birthday, Nelly celebrate dengan momy Nelly dan family. Terharu sangat bila Momy Nelly excited nak celebrate birthday Nelly. Adik lelaki Nelly pun salah seorang master mind nak suprise kan Nelly. Thanks you Momy belanja kakak dinner and the present yang sangat cantik. Lagi terharu bila momy pergi sorang-sorang naik bus pula tu beli hadiah.

Adik lelaki yang teruja nak buat surprise untuk kakaknya

Thanks Momy untuk present, dinner and cake

Yang lawak nye, after dinner diorang kononya nak buat surprise potong kek dekat rumah. Tapi dalam perjalanan balik dalam kereta dah "Kantoi" suprise tu bila ada budak kecik mulut tak boleh simpan rahsia dah bisik dekat telinga Nelly.

"Kak Nelly, belakang kereta ada kek birthday kak Nelly. Makngah beli tadi dengan tok"

Haaa..budak pakai baju pink nie la bisik tadi tu. Nak tiup cake pun dia nak join. :)

2nd day birthday Nelly celebrate dengan kawan-kawan office. Memang tak sangka diorang dah ada surprise. Nelly tak pernah ada experience satu restoran nyanyikan birthday song untuk Nelly. Kenangan tu memang Nelly tak boleh lupa, merah satu muka. Rasa nak lari sorok muka.

Muka malu dapat cake

Tengok meja sebelah ramai sungguh, tu tak termasuk meja depan ,belakang. Serius malu, rasa nak lari.

Nelly memang tak syak langsung diorang punya plan nak tiup cake, nyanyi bagai. Patutla semua nak naik kereta asing-asing. Tak nak datang sekali satu kereta. Macam-macam alasan diorang bagi. Rupanya diorang dah atur plan, sorang beli hadiah, seorang beli cake and sorang lagi datang jemput Nelly.

Muka lepas malu dan happy dapat hadiah.


 Thanks You soo much Hema, Steven and Natasha for that celebration. Im soo surprise. Friend forever.

Kawan baik dekat Office. Kalau salah seorang tak ada. Sunyi office.

Hema dan Steven.

Penutup Birthday, celebrate dengan Buah Hati Tercinta. Actually Birthday Eve dah celebrate dah dengan dia. Nie kira kali kedua la celebrate dengan dia. Sekali lagi I have birthday song sing dekat Red Box Karaoke Room. Terkejut bila tengah seronok nyanyi-nyanyi,lagu bertukar jadi birthday song. Ingat lagu rosak ka apa kan. Lepas tu ada pelayan masuk bawa kek. Thanks you sayang, im soo happy. You are the most most good Boyfriend. Ramai-ramai yang Nelly kenal you are different. Im soo happy with you. Thanks for all dear.

Sorry gambar cake tak sempat snap. Hanya tinggal Tag birthday name ja.. :)


Akhir sekali Terima Kasih banyak kepada semua wishes korang di Facebook, Private Messager, We Chat. Thanks You sooo much pada kawan-kawan yang berikan hadiah birthday.. Love u alllsss.. :)



************************** PESANAN TUAN BLOG ***************************

**Minta sila tekan butang "LIKE" Online Business Nelly iaitu Nellys Collection dekat bawah nie. Terima Kasih kepada yang telah "Like". Thanks for your support.

1 comment:

  1. happy birthday akak. semoga panjang umur heee :) harap2 tahun ni birthday kite pun meriah macam tu jugak. hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)