Thursday, July 10, 2014

Betul ke Proton akan ada kereta baru??


Assalamualaikum.

Hye uallsss..Siapa ada niat nak beli kereta ala-ala sporty car dua pintu? Dengar kata Proton akan keluarkan kereta baru. Cantik dan bergaya, Nelly sure anak-anak muda akan teruja bila tengok. Kereta yang diberi nama Zaara nie akan memberi impak maksima la kepada para anak muda nanti. Boleh la jadi Girlfriend No2, isteri No2 korang.

Kereta Zaara nie, seakan-akan Proton Satri Neo GTI dan design coupe dah macam ala Hyundai. Sure siapa naik akan memberikan imej yang garang, dengan assesori yang ada sure dah nampak macam kereta lumba. Soo kita tunggu betul ka tak Proton akan keluarkan kereta nie, tapi bila??Kita tunggu jela ye.. =)








#Sumber dari pakcik google.



************************** PESANAN TUAN BLOG ***************************

**Minta sila tekan butang "LIKE" Online Business Nelly iaitu Nellys Collection dekat bawah nie. Terima Kasih kepada yang telah "Like". Thanks for your support.

5 comments:

  1. Tp macam kecik je..macam utk dua org je. Tak best laa.. Lain laa kalau nak membujang sampai bebila, leh la miliki kete Zaraa tu.

    ReplyDelete
  2. wah...santek la keta ni....baru ingat nak tngkap myvi...tunggu keta ni kuar dulu la....

    ReplyDelete
  3. boleh sangat untuk couple suami isteri... ada alasan tinggal anak kat rumah kan?

    ReplyDelete
  4. wah gegirl kot nama dia.. hehe apa2 pon look sproty tu yg terpukau :D

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)