Wednesday, May 21, 2014

Mother Day Celebration



Assalamualaikum Semua,

Walaupun hari ibu dah lama berlangsung tapi sy tetap nak kongsikan dengan korang gambar-gambar celebration Hari Ibu baru-baru nie..Sibuk sikit tak sempat nak share. Jom layan picture Mother Day yang berlangsung 11 May 2014 haritu.


Tiada yang istimewa buat seorang anak apabila tengok ibunya tersenyum riang. SAYA SAYANG MAK SAYA..


My VVIP.. My beloved mother.



MY VVIP also my Grandmother  and Makcik



Muka-muka keriangan yang bergelar ibu


My Big Family di Lobby Hotel


Nampak tak bag besar my mum pegang, tula hadiah untuk dia sempena mother day

Sekali sekala makan camni..memang best..kalau selalu boleh kayap..



Geng-geng yang suka kambing pangang. Nelly tak suka makan kambing.


Antara hidangan buffer yang hotel sediakan


Ada yang terliur tak?



Oh ya, Jangan lupa tekan butang "LIKE" Online Business Nelly iaitu Nellys Collection dekat bawah nie. Terima Kasih kepada yang telah "Like". Thanks for your support.



Salam Petang
Cinta Nelly.

4 comments:

  1. Makanan yang tak tahan tuh... hehe

    ReplyDelete
  2. wah..mesti gembira nya ibu bila diraikan..kan??

    ReplyDelete
  3. Bila-bila je hari itu adalah hari ibu....:)

    ReplyDelete
  4. wh beshnyaaa.... happy mother's day!^^

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)