Friday, April 25, 2014

Kelar Tangan Tunjukkan Rasa Cinta



Hye semua,

Salam petang jumaat, tadi Nelly blogwalking blog. Then terbaca entry dari blog Pen Patah. Nelly suka baca entry dari blog Pen Patah tak tahu kenapa mungkin blog dia simple and santai kot. BF Nelly pengemar No 1 baca blog nie. Dia la slalu hantar link-link lawak untuk Nelly baca. Saja nak bagi Nelly release stress kot. =)



Bila baca tajuk buat Nelly terkenang waktu zaman cintan cintun dulu. Memang cinta remaja tu GILA kan. Sanggup buat dan beri apa saja untuk mengekspresikan rasa sayang and cinta tu. Tapi jangan salah anggap bukan Nelly yang kelar tangan sendiri tu.. =)


Terus terang, My Ex BF yang kelar tangan dia, seriously memang tak matang langsung perbuatan dia. Konon nya kalau dia buat cmtu, Nelly more sayang kat dia. Bodoh la kalau dia fikir camtu. I not gonna make a husband tak matang camtu. Cari nahas ja kalau kawin dengan laki camtu. Tapi Nelly tak salahkan dia juga, muda lagi baru lepas habis SPM. Tak matang lagi. Tapi ambil kau parut tangan tu sampai sekarang. Betul cakap orang, Cinta Monyet  zaman sekolah tak pernah kekal. Sekarang dia pun dah kawin. Tak berbaloi gila kan kelar tangan demi cinta. Macam-macam lagi cara nak tunjuk tanda sayang. 

Hadiahkan si dia cincin, so gf korang leh ingat dekat korang setiap masa bila tengok tangan dia.

Most of girl suka flower, hadiahkan la dia flower..sure dia senyum lebar nye la..


Tak pun nie paling best, buat suprise di hari jadinya. Memang tak tidur la dia malam tu.


Ha simple ja nak tunjuk kasih sayang tu, tak payahla sampai nak kelar-kelar tangan buat sakit ja. Tolong sayangkan barang pemberian tuhan. Tak ada spare pun, tak boleh cari dekat mana-mana kedai or shopping complex.

Sayangkan diri anda,
Cinta Nelly


5 comments:

  1. Assalamualaikum . aah cinta remaja memang gila-gila . . haha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..hye ain..taw xpaaa..cinta remaja gila-gila..tapi bukan semua sampai ke jinjang pelamin pun..macam waste ja kan..klu Nelly taw cinta remaja Nelly tak best cmni..memang tak ada cinta remaja buat Nelly,..

      Delete
  2. singgah klik churp churp harini :)

    ReplyDelete
  3. Sakit tu Nelly..tak worth it rasanya nak mencederakan diri tanda sayang kan..Hmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw xpa RDZ Z..Nelly tak sanggup cederakan diri sendiri..benda tak ada jual kat mana2..kenala jaga..

      Delete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)