Wednesday, April 16, 2014

Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru



Assalamualaikum..

Helloo, Nelly ada berita baik untuk newbie blogger blogspot macam Nelly. JOM sama-sama kita join Segmen Hasrul HassanSegmen macam ini bagus, sedikit sebanyak boleh memberi pendedahan kepada kita yang baru nak bertatih dalam dunia blog.

Below sedikit info tentang Nelly dan my blog. Check it ouuttt...

Doodle dari otai Hasrul Hassan


Nama Blog : Cinta Nelly


Nama Blogger : Nelly Sapri

Umur: 25 Tahun

Umur Blog: 4 Bulan

Info Blog: Blog Nelly create sebab Nelly suka blogwalking blog, macam-macam info Nelly dapat. Then memudahkan Nelly baca n comment. Nelly create one blog for my own. Mostly blog Nelly about my life and human being.


Jadi, jangan lepaskan peluang. Tarikh tutup hari ini 16th April 2014 (12 tengah malam). Kepada yang baru nak join macam Nelly nie, masih sempat lagi.

Good luck ualllzzz
Cinta Nelly

26 comments:

  1. good luck ..
    drisegmen yang sama..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
  2. Salam bahagia. Terima kasih daripada saya www.hasrulhassan.com kerana kesudian join segmen yang tidak seberapa itu. Moga maju jaya dalam dunia blog Malaysia.

    ReplyDelete
  3. salam, dtg berbalas kunjungan dr segmen yg sama
    salam perkenalan
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam, salam perkenalan untuk awk juga khairul bariah..gud luck =)

      Delete
  4. Comel blog nelLy.. Sm mcm orgnye... Gud luck awk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BLog Aisyah apa kurang nya kan..sama-sama kita majukan dunia blog.. =)

      Delete
  5. hai..salam perkenalan :-)...gud luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye cahaya nur...salam perkenalan..thanks u.. =)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Hai salam kenal..! ^^ DayangDeno datang dari blog Hasrul Hassan dan follow sini #4 .. Good luck! ^_^

    My Link : http://www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye dayang..Nelly pun ada join segmen datang =)

      http://cintanelly.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

      Salam kenal..keep in touch ya..=)

      Delete
  8. hye dayang deno..kita dari segmen yang sama..gud luck for u too.. =)

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum Hai Nelly...akak (terima hakikat dah tua :p) baru lagi buat blog, dalam 2 mggu lebih kurangg..byk yg tak tau... salam perkenalan ye...jemput ke blog 'pucat' akak, smiletheorange.blogspot.com hehe..tq :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..hye sis, salam perkenalan..mana da ada tua..rupa still nampak below 30.so tak tua la..

      Nelly dah follow blog sis..selamat berblog...=)

      Delete
  10. Fiza singgah dr segmen yang sama.. salam perkenalan.. jemput ke blog saya http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. salam perkenalan.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye fiza..terima kasih singgah..happy blogwalking =)

      Delete
  11. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks azwar syuhada..done follow u.. =)

      Delete
  12. Zara dtg dr segmen yg sma tp kat bahagian entry "blogger blogspot baru 2014 (2) .. selamat bkenalan ! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye zara..terima kasih sudi singgah ye.. =)

      Delete
  13. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Armando Marcello..salam kenal..selamat bersegmen.. =)

      Delete
  14. Singgah sini. Selamat bersegmen ;D

    ReplyDelete
  15. Hye Sally, terima kasih kerana singgah..selamat bersegmen utk awk jg.. =)

    ReplyDelete
  16. nice blog .. Good luck .. I was new blog.. Comments also my blog

    thank you

    ReplyDelete

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)