Thursday, March 13, 2014

When the boyfriend say good about her EX to his girlfriend.

Woo!!! Hoo Hooo!! If this happen..this will be a BIG issue..Untuk Nelly, memang pantang dengar orang yang kita sayang cerita “good good” pasal ex dia. Memang panas telinga laa..

Actually all girl boleh memahami sebenarnya kalau nak cerita pasal ex nie, untuk Nelly juga memang Nelly nak tahu sejarah cinta BF Nelly dengan his EX. Tambah kalau cerita buruk-buruk, cerita kejahatan yang EX dia pernah buatkan. Lagi rasa seronok nak dengar. Tapi bila masuk bab puji-puji, cerita kebaikan nie. Memang terbakar la hati, terus muka berubah jadi cmni.



Even muka macam tu, tapi still nak dengar juga kan. Sebab boys nie susah cikit nak bercerita about their past, once u get the opportunity just listen, maybe this opportunity will not happen again.

TAPI kepada encik encik abang diluar sana. Nak story pun ada caranya, kang kalau asyik cerita kebaikan si dia ja, kang girlfriend  korang keluar kan ayat macam nie. Camne???

“Kalau ex abang baik sangat, pergi la balik dekat dia. Tak payah caple dengan ayang. KITA PUTUS !!”

“Macam baik sangat dia, pergi la bercinta balik. Tinggalkan honey”

 “Dia lebih layak dengan awk, saya tak boleh buat cmne dia buat. Saya relakan berkorban”


Haaaaaa, nak girlfriend korang cakap camtu?? Tak nak kan??Tak nak kan?? So untuk encik encik sekalian, cer tengok video nie. Kalau Girlfriend korang tak cmni pun, apa salahnya sekali sekala puji ja girlfriend korang. Tak ada rugi pun, bertambah sayang ada la. 

**TIPS untuk Si Jejaka. Perempuan memang suka dipuji. Kadang-kadang pujian itu akan membuat mereka rasa dihargai, disayangi malah akan jadi lebih berkeyakinan. Ok jom tengok video kat bawah nie. 


So ladies and gentleman sama-samalah kita menjaga hati pasangan kita, ladies this video for u also. See camne boyfriend dia ambil hati girlfriend dia selepas cerita panjang lebar pasal kebaikan EX dia. Dari muka masam boleh tersenyum. Camtula sepatutnya cara lelaki nak bercerita. Girl actully boleh memahami jika kena dengan cara anda bercerita. Keep trying to know more about your girlfriend or your boyfriend. See ya.. :)

#Feel free to contact Nelly disini


Selamat Membaca,
CintaNelly.