Thursday, January 16, 2014

Menderita Sakit Gigi Geraham Bongsu ( Wisdow Teeth)


Tengok tajuk pun dah tahu Nelly nk story pasal apa kan?? Of cos la pasal gigi.. Siapa yang pernah rasa sakit gigi tu sure boleh agak cmne sakit tu. Mesti agak traumakan nak rasa lagi..Ada kadang-kadang tu rasa macam nak campak kerusi meja kan bila rasa sakit gigi nie..

Next week on 23/1/2014 Nelly kena minor operation untuk buang gigi bongsu nie. Setelah menderita lama. Akhirnya berani kan diri untuk cabut. Gigi bongsu Nelly nie dia tumbuh senget, sebab tu menyebabkan sakit. Doctor cakap dia akan potong ckt gusi, tarikan gigi then jahit balik gigi. Bunyi macam seram ja..Cmne nak jahit tu?Apa rasa benang dalam mulut??OMG..kejut perut bila bayang.


Bila baca blog kawan-kawan yang lain SERIOUS tobat xnak pergi hospital minggu depan. Semua nya cakap sakit sangat sangat.Seminggu tak boleh makan, kena makan bubur ja (ehem-ehem bab nie memang la suka, boleh diet sikit..weeee). Nelly sebenarnya takut dekat nak bagi ubat bius tu..Serius trauma dengan suntikan. 

Tapi kalau tak cabut hari-hari la Nelly akan lebih menderita. Sakit gigi nie buat Nelly tak ada mood, and tak ada selera makan. Hope everything berjalan lancar. Wish me ya.


Salam Sayang,
CintaNelly

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)