Monday, January 13, 2014

I’m are SOPHIE PARIS member !!

Hye, finally im a Sophie Paris Member. Camne boleh start?? Mula-mula just sekadar teman kawan je. Just teman dia ambil barang tempahan dia, then sometime join event-event yang Branch Sophie anjurkan.

Lepas tu lama-lama dah tertarik pulak nak jadi member.Sebab jadi member dapat diskaun 20%. So kalau tak jadi member beli barang, tak ada diskaun better jadi member RM15 setahun then dapat diskaun dengan setiap pembelian..Awesome kan???

Nelly suka dress and shoe SOPHIE..memang kualiti, kain selesa and lembut. Shoe pula ringan and tak sakit kaki kalau pakai lama and even bertumit tinggi.


Sophie selalu buat event. So pada siapa-siapa yang weekend tak tahu nak buat apa tu. Meh la isi masa lapang dengan Nelly, boleh juga tambah kenalan kan.Inbox Nelly kalau nak join hang out sekali ek.. :)

I have goodie bag after register as member. Dalam goodie bag tu ada catalog, pen sophie, car sticker sophie, macam-macam laaa.. 

Nie la kawan yang secara tak lansung membuatkan Nelly join member

Ini barangan dalam goodie bag kawan Nelly dapat sebab dia masuk “Cat Walk” untuk catalogue launching.

Nanti ada masa..Nelly review barang-barang Sophie yang Nelly beli ye..Daaa..see ya..


Salam,
CintaNelly.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)