Saturday, December 28, 2013

Hari-hari terakhir 2013

Hye Semua..

Grrr..lagi 3 hari nak new year.. Rasa sedih pun ada gak.. Tahun 2013 banyak mengajar nelly erti kehidupan. Dari gelak terbahak-bahak, sampai menangis terduduk. Semuanya nelly rasa on 2013. Hope sangat-sangat 2014 ada harapan and semangat baru yang tak la semencabar 2013. Tak suka la cabaran yang gunakan hati..Sebab dari hati turun ke mata, dah ke mata mula la nak nangis. Nak yang happy-happy ja tahun 2014 (boleh ka camtu??) . Tapi tak ada cabaran tak seronokla life kan..

Kalau cakap pasal tahun baru mesti ada AZAM kan..selalu soalan yang popular la azam nie..Azam nelly apa ek??? Masih fikir lagi..Nanti-nanti la bagitahu pasal azam tu ye.. :)



CintaNelly.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih tinggalkan comment untuk Nelly, keep in touch ye. =)