Saturday, December 28, 2013

Hari-hari terakhir 2013

Hye Semua..

Grrr..lagi 3 hari nak new year.. Rasa sedih pun ada gak.. Tahun 2013 banyak mengajar nelly erti kehidupan. Dari gelak terbahak-bahak, sampai menangis terduduk. Semuanya nelly rasa on 2013. Hope sangat-sangat 2014 ada harapan and semangat baru yang tak la semencabar 2013. Tak suka la cabaran yang gunakan hati..Sebab dari hati turun ke mata, dah ke mata mula la nak nangis. Nak yang happy-happy ja tahun 2014 (boleh ka camtu??) . Tapi tak ada cabaran tak seronokla life kan..

Kalau cakap pasal tahun baru mesti ada AZAM kan..selalu soalan yang popular la azam nie..Azam nelly apa ek??? Masih fikir lagi..Nanti-nanti la bagitahu pasal azam tu ye.. :)



CintaNelly.


New Born

Hye semua..

Amat menyedihkan apabila blog tak dapat di access..Tula tinggal page lama-lama kan dah tak dapat access. Yang menyedihkan sangat blog tu memang dah tak boleh nak inactive dah. Jadi terbiar macam tu ja..Sedih sob sob sob. ~ ~

So ini la blog nelly yang berwajah baru. Perasmian sempena tahun baru 2014 dengan Wajah baru, Semangat baru, Cita-cita baru, Hati baru, Niat baru, semuanya BARU la..Macam beli Baju Raya pula, semua baru.

Hope blog nie menjadi blog santai-santai. Blog isi masa lapang and share ilmu or pengalaman yg ada..Sharing is caring..

So enjoy !!!

Cinta Nelly.